Tiskárna HP OfficeJet 6950 All In One

Moje stará tiskárna přestala fungovat. Rozhodl jsem se, že její opravu nechám na jindy a koupím novou. Po několika desítkách minut vybírání jsem se rozhodl koupit HP OfficeJet 6950 All-In-One.

Jednak je uživatelsky příznivě hodnocena a také (prý) úsporná jak na barvu, tak na energii. Splňuje vše, co od tiskárny chci:

  • barevná
  • WiFi
  • oboustranný tisk
  • podavač na skenování

Po jejím spuštění se na displeji objeví průvodce nastavením. Vytiskne se testovací stránka a zkalibruje se podle ní skener. Také se můžete připojit do WiFi sítě.

Pro Linux existuje open source ovladač hplip, který umí s touto tiskárnou pracovat. Instalace je tedy jednoduchá:

sudo apt install hplip-gui

Tím se nainstaluje několik utilit (s prefixem hp-) a první, kterou spustím, je hp-setup. Otevře se okno, které Vás provede instalací (v mém případě bezdrátovou).

Když je tiskárna nainstalována do systému, můžete použít libovolnou aplikaci (LibreOffice, simple-scan) pro tisknutí a skenování.

Tiskárnu můžete nastavovat přes její dotykový displej, ale lepší to je přes http rozhraní. Jediný problém, který jsem zaznamenal, byla nemožnost nastavit plánování zapnutí a vypnutí přes tiskárnu. Přes web to ale šlo.

Tiskárna má i další zajímavé funkce, které ale využiji jen málo:

  • WiFi direct – přímé spojení např. mobilu a tiskárny
  • HP ePrint – tisknutí všeho, co přijde na zvolený e-mail
  • Automatické zapínání/vypínání

S tiskárnou jsem velmi spokojený a ve srovnání s Canon Pixma MP495 jsem úplně nadšený, protože instalace HP byla velmi jednoduchá a intuitivní. Tiskárnu jsem koupil za necelých 1.900 Kč.

ultrazvuk penisu k posouzení průtoku krve Volný prodej originálního a generického léku Viagra pro muže bez lékařského předpisu a stavu cév; sledování noční spontánní erekce; vazoaktivní test (kontrola kvality erekce). Lékař může také doporučit konzultaci s psychologem nebo psychoterapeutem ke zjištění možných psychologických příčin erektilní dysfunkce.

Příspěvek byl publikován v rubrice Recenze se štítky a jeho autorem je Petr Pošvic. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *