Order & Chaos

Je tomu deset dní zpět, co jsem si v akci na Android Marketu koupil hru Order & Chaos. Co jsem koukal, jednalo se o hru ve stylu World of Warcraft a za 20 korun, nekupte to. Na rozdíl od WoW jsou menší měsíční poplatky, které se pohybují okolo 20 Kč, ale při nákupu na více měsíců dopředu máte slevu.

Ve hře si můžete vytvořit mužskou nebo ženskou postavu patřící do jedné ze čtyř ras (lidé, elfové, orkové, nemrtví). Během tvorby postavy je dále možné zvolit obličej, typ vlasů a jejich barvu. Samozřejmostí je náhodný generátor těchto vlastností.

Průběhem hry plníte úkoly, které vám zadají postavy ve městech. Úkoly není nutné plnit, ale je to nejlepší způsob získávání zkušeností. Zkušenosti se dají získat také zabíjením nepřátel. Po získání zadaného počtu zkušeností postoupíte na další úroveň, zvýší se atributy a můžete věnovat jeden bod do jedné ze svých dovedností. Protože hraji za mága, mohu se věnovat ohnivé nebo ledové magii.

Pro více informací doporučuji stránky http://www.orderachaos.cz/.

Příspěvek byl publikován v rubrice Blog se štítky a jeho autorem je Petr Pošvic. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *